Su4mi Tak Izin, Bers4lin Mei Sampai Sekarang Tak Tahu Wajah Dan J4ntina B4yi Miera Liyana

16 Mei lepas, Miera liyana selamat melahirkan bayi sulungnya.

Kata pelakon ini, bukan mudah nak membahagikan masa buat diri sendiri sejak bergelar ibu.

“Bukan selalu ‘make up’ dan bersiap begini, sejak bergelar ibu tumpuan saya diberikan kepada anak. Hendak ambil masa untuk diri sendiri pun, saya rasa bersalah kerana masa itu seharusnya buat bayi.

“Apatah lagi, dia masih kecil dan memerlukan tumpuan dan jagaan rapi. Saya masih lagi menyesuaikan diri dengan tanggungjawab dan peranan sebagai ibu,” katanya kepada Harian Metro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIERA LEYANA (@mieraleyana)


Bagaimanapun sampai sekarang ramai yang masih tertanya-tanya sebab Miera langsung tak mendedahkan anaknya itu kepada umum.

“Buat masa ini, saya belum lagi bersedia untuk mendedahkan wajah dan jantina anak sulung kerana keputusan ini adalah permintaan daripada suami.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIERA LEYANA (@mieraleyana)


Tambah Miera dia juga berehat daripada media sosial buat masa sekarang untuk memberi tumpuan kepada bayinya.

Sementara itu, Miera juga meluahkan rasa syukur kerana dikurnikan seorang suami yang rajin membantu memandangkan dia sudah ada pengalaman sebelum ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIERA LEYANA (@mieraleyana)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIERA LEYANA (@mieraleyana)

“Saya sangat bersyukur suami memang banyak membantu seperti tukar lampin dan mandikan anak, walaupun dia baharu balik dari kerja. Malah, dia tetap jaga anak serta melayan kerenah saya.

“Selain suami, mak saya juga banyak membantu dengan tanggungjawab saya sebagai ibu.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIERA LEYANA (@mieraleyana)


Ramai tak sabar nak tengok bayi mereka ni. Kenapa gakanya suaminya berahsia sangat ya?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Cari

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "Su4mi Tak Izin, Bers4lin Mei Sampai Sekarang Tak Tahu Wajah Dan J4ntina B4yi Miera Liyana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*