G4dis Akui Tahu Kisah Sebenar Sebalik Isv Zulfarhan-“Kau K4jilah Betul-Betul”

Minggu ini kedukaan ibu bapa Zulfarhan seakan terubat sedikit apabila mahkamah menjatuhi hukuman penjara 18 tahun kepada beberapa orang pelaku utama dalam peristiwa tekap seterika. Namun saat perjuangan menuntut keadilan penuh masih belum selesai, kemunculan seorang gadis dengan satu kenyataan yang sangat kontroversi terus mencetuskan kekecohan sejak semalam.

Kau taknak tanya apa punca sebelum ini?

“YTJT, Yang tahu je tahu”. Itulah antara tweet yang ditulis oleh gadis berkenaan selain menggambarkan seolah-olah Allahyarham Zulfarhan ada melakukan sesuatu sehingga rakan seangkatan lain berani bertindak di luar batasan akal. Oleh kerana profile Intagram pelaku tertera nama Nejeha, netizen percaya bahawa tindakan backup seperti itu berkait dengan faktor bahawa dia adalah teman wanita kepada Afif Najmudin.

Kau kajilah dulu betul-betul benda tu

Kalau pun benar Allahyarham ada membuat masalah lain, netizen menegaskan itu bukanlah ‘tiket’ untuk menyiksa apalagi sehingga menyebabkan kematian. Menyifatkan ramai yang sudah salah faham, Najiha pada semalam sempat live bersama kakaknya lalu membuat penafian. Dia bukanlah ‘awek’ kepada pelaku dan nama yang sama di Instagram itu cumalah satu kebetulan.

Minta maaf sangat tak boleh nak cerita…Nanti jadi makin panjang

Gadis ini juga mendakwa dirinya tahu kisah sebenar di sebalik kejadian sadis di UPNM itu, namun enggan mendedahkannya agar isu tidak menjadi lebih panjang. Berkenaan tweet Twitter pula, dia mengakui tidak berfikir panjang sebelum memuat naik hal terbabit.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber: Facebook Kai Auburn

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "G4dis Akui Tahu Kisah Sebenar Sebalik Isv Zulfarhan-“Kau K4jilah Betul-Betul”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*