Diajar Posing Dengan Lebah, Model Tah4n Per1t Diseng4t Dan Juri Minta Usah N4ngis

Tidak cukup memiliki rupa menawan semata-mata, namun seseorang yang mahu menjadi model perlu juga bersifat fotogenik dan berani dalam sebarang sesi photoshoot. Cabaran itulah yang cuba dibawa dalam acara pertandingan Indonesia’s Next Top Model : Cycle 2 apabila para peserta diberikan tugasan posing bersama ribuan lebah berterbangan di badan dan wajah mereka.


Tangannya jangan kaku…Jangan gementar & bertenang

Episod yang bertayang pada 4 November iaitu Khamis lepas ini cukup mengejutkan ramai. Tanpa sebarang baju pelindung dan hanya diberi tempoh 2 minit, setiap model perlu masuk ke dalam ‘khemah plastik’ sebelum ribuan lebah dibebaskan dari kotak. Gadis bernama Peace yang berusia 18 tahun gagal menyembunyikan rasa gemuruh sehingga terlihat menggigil seluruh badan dan struggle untuk membuat gaya menarik.

@harryantowasisss

gimana gak gemeteran #fyp #fypシ #fypdongggggggg #intm #intm_nettv #intmcycle2

♬ suara asli – Harryantowasis

@harryantowasisss

Balas @ezaazazaza udah tayang stiap kamis dan jumat jam 7 malam #fyp #fypシ #foryoupage #intm #intm_nettv #intmcycle2

♬ suara asli – Harryantowasis

@harryantowasisss

Balas @vzqsg37 full nya udah ada di youtube yah gaes #fyp #fypシ #intmcycle2 #intm_nettv #intm #indonesiasnexttopmodel

♬ suara asli – Harryantowasis

Sedap je cakap minta tambah lebah..Ya sudahlah aku buat saja

Tidak ketinggalan, ada juga yang menangis dan menahan keperitan apabila tubuh mereka disengat lebah. Namun pengacara yang berada di hadapan kamera terus memberikan dorongan agar peserta kekal bertenang. Luna Maya merangkap juri-pengacara rancangan ini berkesempatan meminta kru produksi menambahkan kuantiti lebah kepada photoshoot contestant bernama Audya.

@harryantowasisss

Balas @ns.mufid yuk nonton full di youtube intm gaes #indonesiasnexttopmodel #intm #intm_nettv #intmcycle2 #fyp #fypシ #fypage

♬ suara asli – Harryantowasis

Pertahankan, Jolie boleh buat yang lebih baik

Hasil penjurian menyaksikan kebanyakan hasil gambar para model kurang menjadi kerana posture badan mereka nampak tidak natural dek terganggu dengan kehadiran lebah. Pun begitu bagi Jolie yang awalnya menangis akibat terkena sengatan menyakitkan, keberaniannya membuahkan hasil apabila dia dinobatkan sebagai pemenang (model of the week) dalam pusingan ‘Ratu Lebah’.

@harryantowasisss

Balas @tiktokshalluraline #fyp #fypシ #foryoupage #intm #intm_nettv #intmcycle2 #intmcycle2

♬ suara asli – Harryantowasis

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:TikTok harryantowasisss

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "Diajar Posing Dengan Lebah, Model Tah4n Per1t Diseng4t Dan Juri Minta Usah N4ngis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*