Video Pemuda Baru ‘Lepas Hajat’ Terjumpa CCTV Dalam Tin Pewangi Cecah 5 Juta Tontonan!

NIATNYA membuka tin pewangi yang diletakkan dalam tandas di sebuah homestay di Sabah adalah supaya ‘bau-bauan kurang en4k’ dapat hil4ng lebih cepat dengan bau lemon tersebut, tapi bayangkan betapa terk3jutnya dia apabila menjumpai sebuah kamera litar tertutup (CCTV) yang disembunyikan di dalam tin pewangi tersebut.

Penemuan tersebut dikongsikan seorang pemuda, Raileslie Ashley Rainnold, 23, di laman TikToknya.

Berhati-hati gais kalau mau check-in, tulisnya.

Video berkenaan kini sudah mencapai lebih lima juta tontonan.

Bercakap kepada mStar, Raileslie atau mesra dipanggil Reay berkata, kejadian berlaku ketika dia dan rakan-rakan menginap di sebuah rumah di Kota Kinabalu Sabah.

Katanya, dia baru sahaja selesai melepaskan hajat dan cuba untuk menghil4ngkan bau-bauan yang kurang en4k itu dengan membuka tin pewangi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mStar (@mstaronlineofficial)


Kejadian berlaku pada 28 Oktober lalu, masa tu saya menump4ng sahaja sebab kawan saya yang check in dekat sana selama tiga hari dua malam.

Masa tu malam, dekat pukul 11 lebih saya mandi lepas tu buang air besar. Lepas bu4ng air besar saya flush dan siram air beberapa kali sebab nak hil4ngkan bau, dan masa tu saya nampak air freshner tu, saya sangkakan tu p3wangi baru, katanya.

Pelajar Pengurusan Perlancongan Kolej MSU Sabah ini berkata, dia sangat terk3jut apabila membuka tin pewangi tersebut.

Bila buka penutup plastik dalam tu tak sangka saya lain pula yang saya jumpa jadi saya terus pusingkan tin tu menghadap dinding, saya tak tahu nak buat apa masa tu.

Saya rasa terk3jut sangat sebab benda ni kali pertama berlaku, selalu nampak dekat TV tapi ini real life.

Saya nak bagitahu kawan saya tapi saya cuma mampu cakap, itu minyak wangi bah… lepas tu saya stuck tak tahu nak cakap macam mana, jadi kawan saya pun hairan,katanya sambil menambah sudut kamera terbabit terarah ke bahagian mangkuk tandas duduk yang digunakannya.

Menurut Reay, kawannya yang hair4n melihat re4ksinya kemudian memeriksa sendiri pewangi tersebut pada keesokan harinya.

Keesokannya dia WhatsApp saya, dia cakap dia dah rosakkan CCTV tersebut lepas tu buang dalam tong sampah.

Kawan-kawan masa tu tak buat report p0lis sebab mereka sedang bercuti, jadi nanti t4kut makan masa.

Jadi kami rekod kemudian post dekat TikTok supaya orang ramai berwaspada,katanya, sambil menambah mereka juga tidak ber4ni untuk bertanyakan hal tersebut kepada pemberi s3wa.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Mstar

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "Video Pemuda Baru ‘Lepas Hajat’ Terjumpa CCTV Dalam Tin Pewangi Cecah 5 Juta Tontonan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*