Orang Tengah Akad Nikah, Budak Ters4ngkut Kep4la Pula Raih Perhatian

Menjadi raja sehari tentunya tidak dapat lari dari perasaan gementar terutamanya semasa majlis akad nikah sedang berlangsung. Pastinya ramai yang mengharapkan majlis dapat berlangsung dengan lancar namun lain pula yang berlaku pada pasangan pengantin ini.

Semuanya gara-gara insiden lucu yang berlaku pada kanak-kanak ini apabila kepalanya tersangkut semasa majlis sedang berlangsung. Malah insiden itu turut menarik perhatian ramai ditambah pula dengan tangisan kanak-kanak itu yang mencuit hati.

@khairulazlan

Kepala melekat bosskur 🤣

♬ original sound – khairulazlan

Kepala melekat bosskur 🤣

♬ original sound – khairulazlan

Di dalam video yang dikongsikan ini, pengantin lelaki dilihat sedang bersiap sedia untuk sesi akad nikah semasa dirakamkan. Dalam masa yang sama, kedengaran tangisan seorang kanak-kanak yang tidak henti-henti men4ngis di situ.

Pada awalnya ramai yang menyangka itu adalah perkara yang biasa sahaja. Namun rupa-rupanya, kepala kanak-kanak itu telah tersangkut pada tembok batu berhampiran kawasan itu.

Malah turut kelihatan beberapa individu yang cuba membantu mengeluarkan kepala kanak-kanak itu yang masih tersangkut. Pada penghujung video, kanak-kanak itu akhirnya berjaya diselamatkan dan dilihat tidak mengalami keced3raan yang serius.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah melihat kenakalan kanak-kanak itu yang tidak kena pada situasinya. Malah ada yang berseloroh tentunya pengantin lelaki itu berasa terlebih gementar ditambah pula dengan apa yang terjadi.

“Time orang nak nikah lah kepala melekat pulak.”

“Ingat kucing oren je suka buat hal. Budak oren pun sama.”

“Kawan tu dah lah nervous, kau tersangkut pulak kepala langsung nervous kuasa 4 member.”

“Tok kadi geram je perati budak tu.”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:HCL

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "Orang Tengah Akad Nikah, Budak Ters4ngkut Kep4la Pula Raih Perhatian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*