“Saya Kenal Pasangan Caprice Tu..”- Caprice K4hwin Seny4p-Seny4p

TIADA angin tiada ribut tiba-tiba sahaja penyanyi rap Caprice selamat mendirikan rumah tangga pada Isnin.

Bagaimanapun identiti wanita bertuah itu masih menjadi tanda tanya.

Menerusi sekeping foto yang dikongsikan di Instastory seorang individu bernama Yasser Khan, Caprice atau Ariz Ramli, 33, serta pasangannya segak dan menawan mengenakan persalinan berwarna putih.

Perkongsian berkenaan turut dikongsikan semula oleh penyanyi Azira Shafinaz.

Bagaimanapun pengurus Caprice yang dikenali sebagai Aiman ketika dihubungi mStar tidak dapat mengesahkan tentang berita berkenaan.

Caprice belum mended4hkan indentiti pasangan hidupnya.

“Saya pun dapat info agak lambat, saya tak ber4ni nak sahkan betul atau tidak.

“Tapi kalau dah ada orang kongsi gambar kahwin dia, maksudnya betul la tu,” katanya kepada mStar.

Ditanya tentang identiti wanita berkenaan, Aiman bagaimana enggan berkongsi nama mahupun maklumat terperinci.

Apa yang saya tahu Caprice berkenalan dengan perempuan dah hampir setahun.

AIMAN

PENGURUS CAPRICE

“Saya kenal pasangan Caprice tu, dia baik orangnya.

“Apa yang saya tahu Caprice berkenalan dengan wanita itu dah hampir setahun.

“Azira adalah kenalan rapat Caprice, maksudnya betul la (berkahwin) kalau dia respost,” katanya.

Usaha mStar untuk mendapatkan komen Caprice masih belum berhasil apabila dia tidak menjawab mesej dan panggilan telefon.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Mstar

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "“Saya Kenal Pasangan Caprice Tu..”- Caprice K4hwin Seny4p-Seny4p"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*