Rendam Br4 D4lam Kari Ayam, 1lmu Pel4ris Kedai Mak Munah Akhirnya Kant0i Bvsuk

Baru hampir 2 minggu ditayangkan saluran Astro Ria, kini drama bersiri yang bergenre mistik iaitu ‘Sihir’ mula menambat hati penonton. Karya arahan Micheal Ang tersebut menampilkan Kamal Adli serta Hun Haqeem selaku teraju utama yang membawakan watak kembar dengan kebolehan berbeza.

Kebetulan kat sini memang nak pakai dua orang pekerja lelaki…Nak harapkan Pak Zaid sorang tak larat

Dalam drama itu, Nuh mempunyai kelebihan untuk mendapat bayangan masa depan melalui mimpi. Manakala Hud pula mampu melihat benda ghaub kerana ‘hijabnya’ terbuka. Menerusi episod 7 minggu lalu, Hud dan Nuh yang baru bekerja di warung Pak Zaid didatangi seorang ustaz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bambam Studios (@bambam_studios)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bambam Studios (@bambam_studios)

Ilmu pelaris, dalam episod ni Mak Munah masak kari ayam siap letak coli

Niat baik mereka untuk menjamu ustaz berkenaan dengan hidangan enak malah bertukar kejadian aneh. Tiba-tiba sahaja muncul ulat dalam masakan tersebut selepas dibacakan doa. Rupa-rupanya, Pak Zaid dan isterinya iaitu Mak Munah telah menggunakan ilmu pocong pelaris untuk warung tersebut. Lebih jijik lagi, wanita itu dipercayai merendam bra dalam kuah kari ayam sebagai ‘penyedap rasa’.

@bernnnnn ilmu pelaris👻dalam ep ni mak munah masak kari ayam buh coli #sihir #fypシ #fyp #tiktok ♬ original sound – Bern

@cikpuanhayda Reply to @cikmairaaaa 🤮🤮🤢🤢#FOLLOW✔LIKE✔KOMEN✔COPYLINK✔ #SIHIR #My1stProACNESolution #fypage #xybzca #fypシ゚viral #masukberanda #fypdongggggggg #fyp #masukberandafyp #fypシ #DRAMAMELAYU ##movietiktok ♬ Intense Hollywood movie style trailer music – Shota Low Matsumoto

Tu kat belakang ustaz ada bungkus berdiri je lepas dia baca…Kalau baca ayat ni memang akan nampak ke?

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen mengakui hampir muntah melihat sedutan drama berkenaan. Dalam pada itu, ramai juga sempat berkongsi tentang doa yang digunakan untuk mengelakkan perkara tersebut dari berlaku.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:TikTok Bern & Instagram bambam studios

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "Rendam Br4 D4lam Kari Ayam, 1lmu Pel4ris Kedai Mak Munah Akhirnya Kant0i Bvsuk"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*