Dulu Kakak Vir4l Kahwin Muda, Kini Adik Lelaki Pula Usi4 17 Tahun Dah Bertunang

Kira-kira 3 tahun lalu, wanita bernama Syasya Adira pernah viral di media sosial apabila mendirikan rumah tangga di usia yang cukup muda iaitu 16 tahun. Manakala si suami pula berumur 21 tahun ketika itu dan mereka dikurniakan cahaya mata pertama 8 bulan kemudian.

Harini adik lelaki Syasya bertunang…Dia baru umur 17 tahun

Terbaru, Syasya kembali tular selepas berkongsi tentang adik lelakinya pula yang mengikat tali pertunangan di usia muda iaitu 17 tahun. Majlis yang diadakan dengan cukup meriah itu dihadiri oleh kedua-dua belah keluarga bagi berbincang untuk ke fasa seterusnya.

@_syasyaadira

Adik syasya tunang tgk sampai hbis !! Cuba komen ada sama mcm syasya ? 😝 #fypシ

♬ Putri Iklan – ST12

Adik ipar sama umur dengan aku…Tahun depan umur 20 kita

Lebih menariknya lagi, bakal adik ipar kepada Syasya tersebut pula seusia dengannya iaitu 19 tahun. Ketika ditanya apakah perasaan akan berkahwin awal, si adik sempat berseloroh tiada masalah kerana sudah menjadi tugas lelaki untuk ‘membeli beras’.

@_syasyaadira

Balas kepada @wanie.02 macam mana ni bakal adik ipar sama umur dgn kakak dia 😂 adik umur 17 lelaki , perempuan tahun depan 20 hekhek 🤣 #fypシ

♬ bunyi asal – _syaadira

Yang mak ayah tak bagi lagi tu, sedarlah diorang tak berapa confirm anak dia dah ready pegang tanggungjawab

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tumpang gembira dengan penyatuan dua hati tersebut. Dalam pada itu, mereka juga terkejut dan tidak menyangka remaja berkenaan akan bertunang di usia yang cukup muda seperti kakaknya. Secara keseluruhannya, rakaman viral tersebut telah meraih lebih setengah juta jumlah tontonan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:TikTok Syasya Adira 

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "Dulu Kakak Vir4l Kahwin Muda, Kini Adik Lelaki Pula Usi4 17 Tahun Dah Bertunang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*