MUA Merem4ng G1la, Ambil Gambar Pengantin Tiba-Tiba Di Galeri J4di Lain

Benarkah kerja sebagai seorang MUA hanya semudah menyolekkan orang sahaja? Hakikatnya, saban tahun mereka perlu mengasah kemahiran makeup yang berbeza-beza selari dengan demand selain mengentalkan hati saat bertemu dengan ramai pelanggan bermasalah. Namun siapa sangka bagi gadis bernama Cikna ini, dia berdepan dengan kejadian mistik yang pastinya sukar dilupakan.

Aku cannot brain…Pengantin pun cakap sini memang kuat kacau sikit

Selesai menyolekkan seorang pengantin cantik, dia meneruskan pula kerja-kerja mengambil foto hasil akhir. Namun bulu roma mereka seakan-akan merinding apabila gambar berkenaan malah berbeza dengan gaya asal yang dibuat oleh mempelai baju hitam tersebut. Sedar ada sesuatu yang tidak kena, pelanggan berkenaan akui rumahnya memang agak ‘keras’ dan kadangkala ada yang menganggu.

@nachikcikna

Sape nok tengok gambar full!! Jangan Fyp mlm2 doh laa😭😭 meremang

♬ Sounds like a mystery music box – Yohei

Dia pun nak bergambar juga

Hasil yang ditunjukkan dalam galeri telefon milik Cikna memang membuatkan ramai tergamam. Di saat gambar-gambar lain berada di posisi statik dengan gaya yang sama iaitu memegang veil, tiba-tiba salah satu daripadanya hanya berdiri tegak dalam keadaan gelap tanpa tersenyum.

@nachikcikna

Balas kepada @daiyrnisya_ serammmm

♬ suara asli – ストリスノアジ

Sebab tu la Mak Andam dulu-dulu ada pendinding…Nak tanya yang belakang langsir tu sapa?

Meraih hampir 1 juta tontonan tak sampai 24 jam dimuat naik, kisah seram Cikna juga membuatkan netizen ketakutan. Tidak ketinggalan, ada pula yang memberitahu seakan-akan ternampak bayangan lain di belakang saat MUA ini sedang galak bercerita.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:TikTok nachikcikna

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "MUA Merem4ng G1la, Ambil Gambar Pengantin Tiba-Tiba Di Galeri J4di Lain"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*