“Y4ng Akv Tak T4h4n B4by Penvh T4ik Tu”- F0t0 M0men S0diq J4ga Cherdiq Bvat Ozlynn Ketawa

Muat naik terkini di Instagram milik pelakon jelita, Ozlynn Wati menarik perhatian orang ramai. Foto momen anak lelakinya Sodiq menjaga bayi bongsunya itu, mencuri perhatian dan mengundang tawa ibu kepada enam cahaya mata ini.

Anak Bongsu Lena Tidur Walaupun Pampers Penuh Taik

Isteri kepada penyampai radio ERA ini berkongsi gambar dua bulan lalu di mana anak lelakinya Ahmad Sodiq Hanania menjaga adik bongsunya Nur Latifah Cherdiq Hanania, mengundang rasa lucu Ozlynn kerana melihat bayi bongsunya itu lena tidur hingga penuh taik dalam pampers.

Foto – Instagram @jozylnnhannia

“Sejak abang Ariq tak ada, dia lah abang sulung dalam rumah nih.. Semua dia kena belajar.. Papa cakap wajib belajar sebab nanti kalau masuk asrama ke senang, semua tahu.. Basuh baju tahu, vacum mop tahu, cuci pinggan tahu, kemas katil pandai, yang mama tak ajar lagi lipat baju je..

Masak lauk belum pandai macam abang Ariq.. Berbalik pada cerita gambar 2 bulan lepas nih.. Papa dia minta tolong jaga baby, papa dia nak mandi sat.. Sekali turun tengok dua-dua dah tidur.. Masa papa hantar gambar nih, kita mak-mak mesti berderau kan..

Tapi papa dia kata tenang, baby selamat plus posisi gambar di ambil tu yang nampak bahaya, walhal baby baring atas badan abang sambil abang dia peluk..

So papa dia perhati lama dah sampai tangan abang jatuh.. Cuma yang aku tak tahan, baby penuh taik tu boleh lena tidur lagi. Haih Cherdiq dengan abang Sodiq nak lena lepuk nih.. Tapi elok lah kita lepuk papa dia orang dulu kan.. Sebab mustahil lah tak lama mandi tu sampai anak boleh membuta..” Tulisnya

Netizen Beri Komen Lucu Lihat Pampers Cherdiq

Foto yang dimuat naik Ozlynn ini mencuri perhatian orang ramai dan rata-rata ramai yang memberi komen yang mencuit hati mengenai pampers Cherdiq.

Foto – Instagram @jozylnnhannia

“Hehe.. Adik baby tenang je boleh tidur lena ehh, padahal ada taik tu dalam pampers”

“Sedap tidur atas badan abang gebu.. Selesa”

“Sebelum baca kapsyen.. Yang nampak lagi terang tu, taik dah naik ke atas dah tu… Nasib tak tergolek ke bawah, habis lah bocor.. Boleh pula abang tidur, tak ada bau ke abang?” komen mereka

Sodiq Dipuji Pandai Jaga Adik

Dalam pada itu, ada juga warganet yang memuji Sodiq kerana pandai menjaga adik bongsunya itu dan ada juga yang memberi komen mengagumi cara didikan Johan dan Ozylnn pada anak-anak mereka.

Foto – Instagram @jozylnnhannia

“Comel. Bagus lah Ozlynn dan Johan didik anak”

“Kasih sayang adik-beradik. Pandai abang jaga adik sampai terlelap”

“Comel abang jaga adik” komen mereka lagi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Murai

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "“Y4ng Akv Tak T4h4n B4by Penvh T4ik Tu”- F0t0 M0men S0diq J4ga Cherdiq Bvat Ozlynn Ketawa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*