Video Dengan Nadia Brian Tul4r Lagi, Sekalinya Mamat Tinggal Komen- “Mulalah Aku Rasa…”

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan pemilik akaun popular, MamatGotNoChill atau nama sebenarnya Firdaus Nahar yang membuatkan akaun miliknya selalu mendapat perhatian ramai selepas membuat content menegur pemilik akaun yang lain jika menghasilkan video trend dengan cara yang salah.

Pasti ramai masih ingat selepas berkali-kali MamatGotNoChill atau mesra dengan panggilan Mamat ini menegur video-video pelakon jelita, Nadia Brian yang akhirnya membuatkan mereka betul-betul bertemu.

Sehinggakan ramai seronok melihatkan gelagat mereka bersama dan tidak terlepas daripada menerima usikan daripada warganet.

Walau bagaimanapun, nampaknya gelagat mesra Nadia Brian bersama Mamat ini viral lagi mencuri tumpuan ramai apabila dikongsikan semula ini.

lepas ni takde dah yg boleh cari salah orang🥹🥹 malas nak tag

♬ bunyi asal – kimie_coh

Perkongsian yang dilakukan oleh Faiztukirin di aplikasi tersebut bagaimanapun mengundang perhatian ramai dengan hampir 100,000 tanda suka ditinggalkan warganet manakala reaksi yang ditinggalkan oleh Mamat di ruangan komen juga mendapat perhatian dengan pelbagai balasan peminatnya pula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia B (@nadia.brian)


“Ingat kawan kawan. Usaha takkan khianati hasil”

“Mulalah aku rasa nak tegur artis lepas ni”

“Ayah kenal ibu kamu dulu dekat tiktok nak, ayah selalu tegur ibu kamu sebab step salah..”

“Oklah tu, Nadia single Mamat Single… mana tahu abang Mamat dapat bimbing Nadia kan, jodoh”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:HCL

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.