“Kau H4ntu Tu Kau Tvnjuk Aku Tau” – Mas Idayu.

“Satu Mummy Tak Berapa Suka, Kau H4ntu Tu Kau Tunjuk Aku Tau” – Mas Idayu Komen Siapa Tu

Komen selamba penyanyi dan juga juri tetap Karaoke Superstar, Mas Idayu terh4dap s4lah seorang peserta program itu mengvndang tawa penonton.

Menerusi sedutan episod terbaharu yang akan disiarkan malam ini, Mas Idayu atau lebih mesra dengan panggilan mummy memberikan komen dengan wajah serius.

Bagaimanapun jangan cepat membuat andaian sendiri kerana Mas Idayu bukan memarahi peserta itu sebaliknya memberikan komen berbentuk gurauan.

“Satu je yang mummy tak berapa suka yang 19 ni, kau hantu tu kau tunjuk aku tau,” katanya.

Sebaik sahaja komen itu diberikan, satu studio dipenuhi dengan ketawa penonton.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Masidayu Mesnun (@masidayu1001)


Adira Suhaimi Menyanyi Tervk, Tomok Ada Aura? – Mas Idayu

Program baharu yang menghiburkan dan melibatkan ramai artis tanah air iaitu Karaoke Superstar diteruskan lagi untuk episod ketiga esok, pada Ahad.

Banyak kejadian yang berlaku dalam Karaoke Superstar kali ini, antaranya ramai yang terkejut dengan komen juri Mas Idayu terhadap nyanyi Adira Suhaimi yang dikatakan tidak baik.

“Nyanyian Adira teruk,” katanya spontan.

Adira meyanyi dalam segmen Messy Up Star di mana dia perlu berlawan bersama Tomok.

Messy Up Star dalam pusingan akhir ini, artis tersebut akan diuji dengan nyanyian lagu artis pihak lawan mereka secara mesh up dalam gaya nyanyian mereka tersendiri.

Selain itu, sejarah berulang lagi bila Tomok ‘reunite’ dengan Naqiu dalam pusingan mikrofon m1steri. Gara-gara tak mahu Tomok teka dengan mudah, Naqiu sampai perlu kepit suaranya. Bagaimana pun, Tomok tetap kenal suara kawan baiknya dan akhirnya dapat teka betul.

Sementara itu, dalam segmen Mikrofon M1steri ketika pusingan keempat akan munucl seorang artis popular yang akan datang sebagai kejutan bagi mewakili artis minggu tersebut. Artis jemputan tersebut akan menyanyikan lagu popular artis pilihan mereka bagi membantu pertambahan markahnya.

Persona artis jemputan tersebut akan disembunyikan sehingga akhir persembahan dan artis minggu tersebut perlu meneka siapakah mereka.

Karaoke Superstar mendapat respon yang positif dan baik dari penonton apabila rata-rata gembira kerana dapat mengimbau kembali zaman karaoke dahulu dengan lagu-lagu popular seperti Sejarah Mungkin Berulang, Dari Sinar Mata, Tak Mungkin Berpaling, Gerimis Mengvndang dan banyak lagi.
Ternyata Karaoke Superstar bukan sahaja membawa pembaharuan format dan kandungan, Astro turut memberikan peluang untuk merapatkan silaturrahim di antara selebriti-selebriti dengan para peminat mereka.

Jangan lupa saksikan Karaoke Superstar setiap hari Ahad, jam 9 malam di Astro Ria dan Astro GO!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak)


Program ‘Karaoke Superstar’ memberi peluang kepada peminat untuk bertemu dengan artis kegemaran mereka secara semuka dan menengahkan konsep program nyanyian yang berbeza dengan program-program pertandingan nyanyian di Astro sebelumnya.

Inspirasi program ini terhasil daripada minat berkaraoke para peminat setia artis-artis yang terbabit.

Program ini ingin mendekatkan peminat dan semua daripada kelab peminat untuk bekerjasama menyokong dan membantu artis kegemaran mereka dengan cara yang lebih menyeronokkan. Begitulah juga terhasilnya segmen-segmen yang disajikan dalam program ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Gempak

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.