“Adikku..Bi4dap Ye” Rita Rudaini Terus Terang Pd Syamsul Slepas Tont0n Filem Mat Kilau

Menerusi satu perkongsian dari seorang pelakon yang dikenali ramai iaitu Rita Rudaini sekali lagi menjadi tarikan ramai apabila beliau menyatakan satu kenyataan di lama Tlktok beliau berkenaan filem yang hangat diperkatakan kini iaitu Mat Kilau.

Filem arahan Syamsul Yusoff itu membuatkan para artis sendiri memberi komen yang positif dan meminta agar semua menonton filem tersebut kerana filem tersebut terlalu hebat jika menonton di pawagam.

Melalui perkongsian dari Rita Rudaini, beliau sendiri mengulas filem Mat Kilau dengan menyatakan bahawa beliau sebelum ini tidak merasakan untuk menonton filem arahan Syamsul namun belaiu dijentik untuk menonton filem tersebut setelah menerima komen yang begitu mantap dari para penonton yang sudah menonton filem tersebut.

Rita Rudaini yang dulu juga merupakan ahli silat waktu beliau muda dahulu menyatakan penguasaan sil4t dalam filem tersebut sememangnya begitu mantap sehinggakan beliau menumpukan perhatian beliau sepenuhnya kepada filem tersebut.

Pelbagai komen diberikan seperti :

@isna:memang best.nak pegi tandas pun tak jadi takvt terlepas scene yg best2

@pakmattempeh1:Betul kak..pop corn kami sampai tak tersentuh lansung,ralekk

@Putera 77:Nasib baik dah jd endemik klu pandemik xbole masuk pawagam sbb rita x vaks1n lg.. Hahaha

@I-cinta u sowunk :Teringin pulak kami nak tengok kak rit bukak bunga sil4t! Mesti rindu kan kan ayuhhhh tlktok kan seni tari mu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITARUDAINI® (@ritrud727)


@sportman:macam tgk awek tk kelip mata

@THE MK KITCHEN:shamsul mmg pengarah terbaik…imagine dia tinggi…

@ihan official:Sy suka kalau rita rudaini ada dalam ni ada aura serikandi tu. Tinggi lampai manis melayu sedang2

@A-Z-H-R:ahhhh xsabar malam ni nk g tgokkkk filem aksi mmg fabvorite lebih2 lgi filem yg ade persilatan melayu auto meremang weiii,semgat pahlawan melayu

@Amir Joki:kak rita bersilat ooooo…jom kak buat short movie pasai srikandi

@uwan younger :sama ngn ceq …sblm ni x pernah tengok filem…..klau tngok pun cari pengarah dia sapa n pelakon fav jer dato adi Putera dngn Syahiezy Sam …..

@Asyraff Azhar:baru tengok semalam kak memang puas hati popcorn saya pun tak habis jugak kak

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syamsul Yusof (@syamsulyusoffilm)


@faraheemajaafar:baru tgk mlm semlm ..mmg terbaik …10bintang ..cerita pon x bosan pelakun ssemua hebat²…

@Anizah_AR:Betul lah. Mmg freeze kat seat. And pestime popcorn x habis. Selalu popcorn habis dulu sebelum movie

Beliau sendiri menyatakan bahawa beliau sendiri tidak menyangka beliau mampu memberikan komen sebegitu kepada pihak produksi filem tersebut dan beliau juga meminta untuk semua terus menyokong filem tersebut kerana untuk pertama kalinya, filem aksi ini mampu menggegarkan satu Malaysia dengan tayangan yang memberi banyak pengajaran kepada semua.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:sinetronmalaya

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.